Lidhje

Media Arkivi

Aksidentet dhe Kryqi i Kuq Shqiptar


Në Shqipëri, për shkak të aksidenteve rrugore, çdo vit humbasin jetën më shumë se 300 persona, ndërkohë që mbeten të gjymtuar disa qindra të tjerë.

XS
SM
MD
LG