Lidhje

Përkujtohet në Shkodër Dita Ndërkombëtare Kundër Torturës

  • Pëllumb Sulo

Të mbledhur në Shkodër për Ditën Ndërkombëtare Kundër Torturës, ish të burgosurit dhe të përndjekurit politikë të regjimit komunist, bënë thirrje për një vemendje më të madhe ndaj problemeve që lidhen me integrimin e tyre në shoqëri si dhe për vazhdimin e përpjekjeve për dënimin e krimeve te diktaturës.

XS
SM
MD
LG