Lidhje

Berisha: Projektet në infrastrukturë, prioritet në buxhetin e vitit të ri fiskal

  • Armand Mero
  • Tiranë

Berisha: Projektet në infrastrukturë, prioritet në buxhetin e vitit të ri fiskal

Kryeministri Sali Berisha tha gjatë mbledhjes së qeverisë se investimet në infrastrukturën rrugore do të zenë peshën kryesore në buxhetin e vitit të ardhshëm

Kryeministri Berisha tha se qeveria do t’i përmbahet zotimit të saj për të lidhur me akset kombëtare të gjitha komunat e vendit. Duke folur më pas për prioritetet e tjera të buxhetit të vitit të ardhshëm kryeministri shtoi se rëndësi do t’I jepet edhe arsimit, turizmit bujqësisë si dhe dhënies fund të varfërsisë ekstreme

XS
SM
MD
LG