Lidhje

Fullani raporton mbi gjendjen e ekonomisë shqiptare gjatë vitit 2009

  • Armand Mero

Fullani raporton mbi gjendjen e ekonomisë shqiptare gjatë vitit 2009

Në Shqipëri Guvernatori i Bankës qëndrore Ardian Fullani përsëriti sot nevojën për pakësimin e deficitit buxhetor dhe te borxhit publik, në mënyrë që të rritet besimi te stabiliteti makroekonomik i vendit dhe një klime tërheqëse për kapitalet dhe investimet e huaja. Guvernatori Fullani paraqiti sot raportin vjetor mbi analizën e vitit 2009, i cili sic tha ai, shënoi një ulje të ritmeve të rritjes ekonomike. Po sot Qeveria mori vendimin për emetimin e eurobondeve me vlerën e 300 milion eurove.

XS
SM
MD
LG