Lidhje

Përpjekjet për menaxhimin e mbetjeve urbane në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Përpjekjet për menaxhimin e mbetjeve urbane në Gjirokastër

Menaxhimi i mbetjeve urbane vazhdon te perbeje nje problem te mprehte per Qarkun e Gjirokastres. Kohet e fundit po behen perpjekje per krijimin e nje sheshi per depozitimin e mbetjeve dhe trajtimin e tyre. Specialistet thone se duhet edhe nje edukim me i mire mjedisor i publikut.

XS
SM
MD
LG