Lidhje

Shqipëri: Sfidat e biznesit të vogël në Fier


Shqipëri: Sfidat e biznesit të vogël në Fier

Biznesi i vogël në Fier po përjeton vështirësi veçanërisht për shkak të uljes së fuqisë blerëse dhe ndryshimeve të shpeshta në legjislacionin tatimor. Sipas bashkisë së Fierit rreth 160 biznese të vogla kanë deklarur falimentimin duke ndikuar në ekonominë e qyetit që njihet për profilin e tij tregtar.

XS
SM
MD
LG