Lidhje

Fier: Prefektura nxit shpronësimet në autostradën Fier-Vlorë

  • Raimond Kola

Fier: Prefektura nxit shpronësimet në autostradën Fier-Vlorë

Ecuria e ngadaltë e punimeve në superstradën që lidh Fierin me Vlorën dhe Fierin me Tepelenën përbën këtë vit një problem të madh për fluksin turistik në jug të Shqipërisë. Prefektura e Fierit thotë se së fundi është lehtësuar procesi i shpronësimeve dhe i është hapur rruga ecurisë së punimeve. Së shpejti pritet të fillojnë punimet edhe në segmentin e brendshëm të Fierit, ku rruga e re pritet të respektojë zonën arkeologjike të Apollonisë.

XS
SM
MD
LG