Lidhje

Shqipëri: Palët në konflikt për zgjidhjen e krizës politike

  • Armand Mero

Shqipëri: Palët në konflikt për zgjidhjen e krizës politike

Në Shqipëri, Kryeministri Sali Berisha dhe kryetari socialist Edi Rama ripërsëritën edhe sot, pas bisedimeve të dështuara në Strasburg, gatishmërinë për gjetjen e një zgjidhjeje, ndërkohë që vazhdojnë të mbeten të ndarë për mënyrën se si ajo do të arrihet e veçanërisht për çështjen e fletëve të votimit. Palët duhet të gjejnë një zgjidhje brenda dy javësh, ndërkohë që për të ndërmjetësuar mes tyre do të vinë në Tiranë dy të dërguar nga Komisioni Evropian dhe nga Keshilli i Ministrave te Bashkimit Evropian.

XS
SM
MD
LG