Lidhje

Përsëri debate të forta në Parlamentin e Shqipërisë lidhur me zgjedhjet

  • Armand Mero

Përsëri debate të forta në Parlamentin e Shqipërisë lidhur me zgjedhjet

Në Shqipëri parlamenti u mbërthye sot në debate të forta një ditë pas deklaratës së drejtuesve të dy grupimeve kryesore të parlamentit europian të cilët shprehën keqardhjen per mosarritjen e një zgjidhjeje dhe praktikisht njoftuan tërheqjen e tyre për të vazhduar më tej. Kryeministri Berisha ndërsa i bëri ftesë opozitës për bashkëpunim, e akuzoi atë se me kërkesën për hapjen e kutive synon mospjesmarrjen në zgjedhjet lokale dhe pengimin e integrimit të vendit. Ndërkohë opozita bëri atë fajtor për mos arritjen e marrëveshjes. Ajo tha se do të qëndrojë në parlament ndërsa kryetari socialist deklaroi se nuk do të heqe dorë nga kërkesa për transparencë.

XS
SM
MD
LG