Lidhje

Diamantët, arma e re për rigjenerimin e lëkurës


Diamantet, përveç përdorimit të tyre tradicional për bizhuteri të shtrenjta, kanë filluar të përdoren edhe për trajtimin e lëkurës. Ky trajtim thuhet se pakëson ndjeshëm rrudhat dhe shenjat e tjera të plakjes së lëkurës me anë të një metode që stimulon rigjenerimin e qelizave nën sipërfaqen e lëkurës. Eksperimentet e bëra në 16 forma kanë patur rezultate të ndryshme në zbutjen e lëkurës, duke i dhënë asj një shkëlqim të veçantë.

XS
SM
MD
LG