Lidhje

Eksportet e prodhimeve bujqësore në jug të Shqipërisë

  • Raimond Kola

Eksportet e prodhimeve bujqësore në jug të Shqipërisë

Qarku i Fierit është zona më prodhuese e perimeve dhe frutave në Shqipëri. Prodhimi vendas këtë vit është i lartë dhe tregëtarët po kërkojnë një ndihmë më të madhe për eksportimin e tij drejt vendeve fqinje. Zyrtarët e bujqësisë thonë se po rriten eksportet veçanërisht me vendet fqinje.

XS
SM
MD
LG