Lidhje

Projekt i Bankës Botërore për sistemin e adresave në Shqipëri

  • Raimond Kola

Projekt i Bankës Botërore për sistemin e adresave në Shqipëri

Ne Shqiperi ende shumë qytete nuk kanë një sistem të saktë të adresave të qytetarëve. Banka Botërore po financon se fundi një projekt për të realizuar këtë system në dhjetë prej bashkive të vendit. Zëvendës Ministri i Brendshëm Ferdinant Poni thotë se shpreson që ky proces të përfundojë brenda këtij viti. Ndërkaq sisteimi i ri i adresave po shoqerohet edhe me debate mes bashkive dhe komunave per ndarjen administrative. Korrespondenti i Zërit të Amerikës Raimond Kola nga sjell hollësi nga Gjirokastra.

XS
SM
MD
LG