Lidhje

Arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjirokastër

  • Raimond Kola

Arkitektë nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjirokastër

Një grup arkitektëtsh të rinj nga Shqipëria dhe Kosova po punojnë së bashku në Gjiokastër për teknikat e restaurimit dhe studimin e trashëgimisë kulturore. Inisiativa e mbështeur nga Qeveria suedeze synon edhe restaurimin e dy monumenteve në Qendrën Historike të Gjirokastrës, pasuri e monumnetve botërore.

XS
SM
MD
LG