Lidhje

Topalli: Mbështetja nga autoritetet për zonat e përmbytura është maksimale

  • Pëllumb Sulo

Topalli: Mbështetja nga autoritetet për zonat e përmbytura është maksimale

Kryetarja e Parlamentit të Shqipërisë, zonja Jozefina Topalli inspektoi nga afër zonat e përmbytura të Nënshkodrës dhe lagjet periferike të qytetit. Zonja Topalli shprehet se situata është e vështirë dhe se te gjitha forcat dhe mjetet e ushtrisë dhe të policisë janë vënë në shërbim të popullatës së rrezikuar. Zonja Topalli vlerësoi solidaritetin që po shprehin banorët e Shkodrës, bizneset dhe komuniteti ndërkombëtar në këtë situatë të vështirë të fatkeqësisë natyrore.

XS
SM
MD
LG