Lidhje

Intelektualë nga Shqipëria dhe Kosova diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor

  • Raimond Kola

Intelektualë nga Shqipëria dhe Kosova diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor

Intelektualë të njohur nga Shqipëria dhe Kosova po diskutojnë në Gjirokastër për komunikimin kulturor. Debati synon nxitjen e aktiviteteve të përbashkëta mes Shqipërisë dhe Kosovës në fushën e artit dhe të kulturës.

XS
SM
MD
LG