Lidhje

GJND: Reagime nga Prishtina


GJND: Reagime nga Prishtina

Në Prishtinë, opinioni i Gjykatës Ndërkombëtare të Drejtësisë u prit me gëzim dhe optimizëm nga autoritetet e Prishtinës. Presidenti Sejdiu tha se ky është një vendim historik për Kosovën. Ndërkohë, shumë njerëz në Prishtinë ishin të ngujur para televizorëve për të ndjekur shpalljen e opinionit të GJND-së.

XS
SM
MD
LG