Lidhje

Kosovë: Mbyllet java pa u arritur një zgjidhje për krizën politke

  • Leonat Shehu

Kosovë: Mbyllet java pa u arritur një zgjidhje për krizën politke

Kosova mbylli një javë debatesh pa rezultat për tejkalimin e gjendjes së krijuar politike pas shperberjes se koalicionit qeverisës të Partisë Demokratike dhe Lidhjes Demokratike të Kosovës. Diskutimet tashmë janë përqendruar në debatin nese duhet të ketë zgjedhje të jashtëzakonshme, apo që situata aktuale të vazhdojë deri në zgjedhjet e parakohshme të caktuara tashmë për 13 shkurt të vitit 2011.

XS
SM
MD
LG