Lidhje

Kreshnik Spahiu: Jam i përfshirë në një lëvizje qytetare dhe jo politike


Kreshnik Spahiu: Jam i përfshirë në një lëvizje qytetare dhe jo politike

Komisioni parlamentar i Ligjeve në Shqipëri miratoi ditën e mërkurë ngritjen e një komisioni hetimor për punën e nënkryetarit të Këshillit të Lartë të Drejtësisë, Kreshnik Spahiu. Për të folur më gjerësisht kishim në lidhje të drejtpërdrejtë nga Tirana zotin Spahiu:

XS
SM
MD
LG