Lidhje

Lazarati dhe lufta kundër lëndëve narkotike


Lazarati dhe lufta kundër lëndëve narkotike

Lazarati i Gjirokastrës është një nga zonat në qendër të vëmendjes në Shqipëri për kultivmin e lëndëve narkotike. Drejtuesit e lartë të policisë në një takim me banorët shprehën vullnetin e fortë për të frenuar këtë dukuri. Ata kërkuan mbështetjen e banorëve të cilët nga ana e tyre thone se qeveria duhet ta ndihmojë fshatin me politika më të mira punësimi dhe investimesh.

XS
SM
MD
LG