Lidhje

Intervistë me deputetin Leonard Demi, Kryetar i Komisionit për Sigurinë

  • Laura Konda

Intervistë me deputetin Leonard Demi, Kryetar i Komisionit për Sigurinë

Megjithë përpjekjet e autoriteteve shqiptare, trafiku i qenieve njerëzore dhe ai i lëndëve narkotike ende vazhdojnë të jenë problem për Shqipërinë. Në luftën kundër trafiqeve të paligjshme, janë një kompleks masash që duhet të funksionojnë: si ligjet, zbatimi i tyre, lufta e organeve të rendit dhe pavarësia e profesionalizmi i sistemit të drejtësisë. Leonard Demi, Kryetar i Komisionit të Parlamentit të Shqipërisë për Sigurinë Kombëtare ishte i ftuar për një intervistë rreth këtyre çështjeve në Zërin e Amerikës.

XS
SM
MD
LG