Lidhje

Të dhënat nga procesi i regjistrimit në Mal të Zi ngrenë pikëpyetje

  • Ali Salaj
  • Zëri Amerkës

Të dhënat nga procesi i regjistrimit në Mal të Zi ngrenë pikëpyetje

Forcat politike shqiptare ne Mal te Zi kane shprehur dyshime te theksuara ne saktesine e te dhenave te procesit te regjistrimit te popullsise qe u zhvilluan ne fillim te prillit. Keto parregullesi kane te bejne me pasaktesi numerike ku nuk tregojne gjendjen reale te banoreve ne Komunen e Ulqinit. Partia Forca e Re Demokratike ka paralajmeruar se do te vezhgoje me kujdes publikimin e te gjitha te dhenave statistike dhe me parregullesite e mundshme te tyre do ta njohe opinionin e vendit dhe institucionet nderkombetare.

XS
SM
MD
LG