Lidhje

Dita e Liqenit te Shkodres festohet me nje panairte banoreve nga të dy anët e kufirit

  • Pëllumb Sulo

Dita e Liqenit te Shkodres festohet me nje panairte banoreve nga të dy anët e kufirit

Dita e Liqenit te Shkodres u festua sot me nje panair te perbashket te banoreve te bregut te Liqenit nga Shqiperia dhe Mali i Zi. Prej 6 vjetësh, Dita e Liqenit te Shkodre organizohet nga Qendra Rajonale e Mjedisit, ne perpjekje per te nxitur menaxhimin e qendrueshëm të ekosistemit te ketij Liqeni qe vleresohet si me i madhi ne Ballkan. Nje dite me pare, ne Podgorice te Malit te Zi u zhvillua nje Konference nderkombetere kushtuar Liqenit te Shkodres, konference ku ishin te pranishem edhe Presedentet e Shqiperise dhe Malit te Zi.

XS
SM
MD
LG