Lidhje

Karvani i Bereqetit sjell mesazhe paqeje dhe bashkëpunimi në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Karvani i Bereqetit sjell mesazhe paqeje dhe bashkëpunimi në Shkodër

Në Shkodër, me rastin e muajit te Ramazanit, Bashkia e qytetit, zhvilloi një veprimtari të përbashkët me Bashkinë "Mehmet Pasha" të Stambollit. Prej disa ditesh, nje karvan, i quajtur "Karvani i Bereqetit" po shëtit nëpër vendet e rajonit te Ballkanit, përfshirë Shqipërinë dhe Kosovën, duke percjellë mesazhin e paqes dhe miqësisë mes popujve.

XS
SM
MD
LG