Lidhje

Problemi i ndotjes së mjedisit, temë diskutimesh në një aktivitet në Shkodër

  • Pëllumb Sulo

Problemi i ndotjes së mjedisit, temë diskutimesh në një aktivitet në Shkodër

Perfundoi sot ne Shkoder Konferenca tri ditore "Se bashku per mbrojtjen e mjedisit", organizuar nga Rrjeti Europian i Komisionit "Drejtesi e Paqe". Ne Konference u evidentuan problemet si dhe u soll pervoja evropiane ne fushen e mbrojtjes se mjedisit. Vitet e fundit, Shqiperia eshte perballur me probleme te mprehta te demtimit dhe ndotjes se mjedisit natyror, per shkak te zhvillimeve ekonomike, here-here te pakontrolluara.

XS
SM
MD
LG