Lidhje

Shqipëri: Ende asnjë shenjë kompromisi pozitë-opozitë

  • Armand Mero

Shqipëri: Ende asnjë shenjë kompromisi pozitë-opozitë

Në Shqipëri, mes qeverisë dhe opozites nuk ka ende asnjë shenjë kompromisi. Sot kryeministri Sali Berisha përsëriti si variante të zgjidhjes dy propozimet e njohura: atë të përfshirjes së Gjykatës Kushtetuese apo Komisionit të Venecias në interpretimin e çështjes së hapjes se kutive te votimit apo nisjen e punës së komisionit hetimor parlamentar. Ndërkohë që kryetari socialist Edi Rama rikonfirmoi vendosmërine e opozites për të rezistuar, siç tha ai, deri në arritjen e atyre standarteve qe Shqipëria meriton.

XS
SM
MD
LG