Lidhje

Shqipëri: Shënon rënie fenomeni i trafikimit njerëzor

  • Pëllumb Sulo

Shqipëri: Shënon rënie fenomeni i trafikimit njerëzor

Në Shqipëri, gjatë 3 viteve të fundit është shënuar rënie e ndjeshme e fenomenit të trafikimit ndërkombëtar të qytetarëve shqiptarë. Kjo u vu në dukje në takimin rajonal të zhvilluar në Shkodër mes strukturave shtetërore antitrafik dhe shoqatave joqeveritare që veprojnë në këtë fushë. Ndërkohë, Departamenti Amerikan i Shtetit po mbështet dhe financon një numër organizatash, në përpjekjet e tyre kundër trafikimit njerëzor nga Shqipëria.

XS
SM
MD
LG