Lidhje

Festime në Vlorë me rastin e 99 vjetorit të pavarësisë


Festime në Vlorë me rastin e 99 vjetorit të pavarësisë

Në Vlorë u zhvilluan sot festimet për ditën e Pavarësisë së Shqipërisë. Presidenti i Republikës Bamir Topi vlerësoi lart rolin e figurave historike që luajtën një rol të madh në mbrojtjen e çështjes shqiptare. Krahas qytetarëve nga rrethe të ndryshme të Shqipërisë, në Vlorë ishin sot edhe qindra qytetarë shqiptarë nga Kosova, Maqedonia dhe viset shqiptare të Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG