Lidhje

Shqipëri, vendoset me mbështetjen e qeverisë amerikane, sistemi i kontrollit elektronik TIMS

  • Pëllumb Sulo

Shqipëri, vendoset me mbështetjen e qeverisë amerikane, sistemi i kontrollit elektronik TIMS

Ne te gjithe pikëkalimet kufitare te Shqiperise, vitet e fundit, me mbeshtetjen e qeverise amerikane, eshte vendosur sistemi i kontrollit elektronik TIMS. Ky sistem realizon nje sere sherbimesh te informatizuara si menaxhimi i kontrollit të pikëkalimeve, kontrolli per personat e shpallur ne kerkim etj. Korrespondenti i Zerit te Amerikes, Pellumb Sulo, ishte ne pikëkalimin kufitar te Muriqanit, ne kufirin mes Shqiperise dhe Malit te Zi, ku ndoqi nga afer funksionimin e këtij sistemi.

XS
SM
MD
LG