Lidhje

Sezoni turistik në Vlorë kërcënohet nga infrastruktura rrugore

  • Raimond Kola

Sezoni turistik në Vlorë kërcënohet nga infrastruktura rrugore

Në Vlorë sapo ka nisur sezoni turistik dhe bashkia e qytetit thotë se edhe këtë vit pritet një dyndje e pushuesve. Njësitë e biznesit në sektorin e turizmit kanë vendosur bashkarisht për një ulje të çmimeve, ndërsa oferta turistike pritet të rritet. Drejtoria e Turizmit kërkon nga qeveria një mbështetje më të madhe ndërkohë që gjendja e infrastrukturës rrugore përbën një kërcënim për sektorin turistik.

XS
SM
MD
LG