Lidhje

Muzeu i pavarësisë në Vlorë me interes për shqiptarët në Kosovë e Maqedoni

  • Raimond Kola

Muzeu i pavarësisë në Vlorë me interes për shqiptarët në Kosovë e Maqedoni

Muzeu i Pavarësisë në Vlorë po pret një numër gjithënjë e më të lartë vizitorësh, veçanërisht nga Kosova dhe Maqedonia. Drejtuesit e Muzeut thonë se me vënien në funksion të rrugës që lidh Durrësin me Kosovën është rritur ndjeshëm ardhja e vizitorëve. Muzeu vazhdon të bëjë përmirësime për sa i përket pasurisë arkivore, por edhe paraqitjes më të mirë të objekteve muzeale.

XS
SM
MD
LG