Lidhje

Në Shqipëri nis një fushatë për mbrojtjen e konsumatorëve

  • Raimond Kola

Në Shqipëri nis një fushatë për mbrojtjen e konsumatorëve

Në Shqipëri megjithëse është miratuar një Ligj për mbrotjen e Konsumatorëve ka mjaft probleme në rregullimin e tregut. Programi i Kombeve të Bashkuara dhe Ministria e Ekonomisë nisën një fushatë për të nxitur mbrojtjen e konsumatorëve. Në Gjirokastër fushata po përqëndrohet në nxitjen e medias lokale për të paraqitur raste të shkeljes së të drejtave të konsumatorit.

XS
SM
MD
LG