Lidhje

Shqipëri: Ndryshimi e rrjedhës së lumenjve

  • Pëllumb Sulo

Në Shqipëri, ekspertë të mjedisit po shprehin shqetësim rreth ndryshimeve në derdhjen e Lumit Buna dhe vijën bregdetare mes Shqipërisë dhe Malit të Zi, si rrjedhojë e veprimtarisë njerëzore, por edhe faktorëve klimatikë. Ekspertët propozojnë marrjen e masave të shpejta për frenimin e degradimit të mëtejshëm të situatës në këtë zonë të rëndësishme për mjedisin e Shqipërisë dhe Malit të Zi.

XS
SM
MD
LG