Lidhje

Banorët e Hasit kërkojnë më shumë mundësi për tregëti me Kosovën

  • Pëllumb Sulo

Ashtu si Tropoja dhe Kukësi, edhe Bashkia e Hasit gjendet pranë vijës së kufirit me Kosovën, gjë që sipas autoriteteve vendore është një mundësi e mirë për shkëmbimin e prodhimeve bujqësore në të mirë të zhvillimit ekonomik dhe jetesës së banorëve. Për këtë, ata po u bëjnë thirrje qeverive të të dy vendeve, që krahas lëvizjes së lirë të shtetasve, të mundësohet edhe tregtimin e lirë të produkteve të tyre bujqësore.

XS
SM
MD
LG