Lidhje

Dëmet e përmbytjeve në Novoselë

  • Raimond Kola

Banorët në zonat e përmbytura mes Fierit dhe Vlorës kërkojnë mbështetje të qëndrueshme nga Qeveria për dëmet që iu shkaktuan nga dalja e Lumit Vjosa nga shtrati. Në shumë zona sipërfaqet bujqësore janë ende nën ujë ndërsa po vazhdojnë nga strukturat vendore vlerësimet e dëmtimeve. Korrespondenti ynë Raimond Kola ishte në disa fshatra të Komunës së Novoselës dhe përgatiti kronikën:

XS
SM
MD
LG