Lidhje

Kryeministri Edi Rama viziton Gjirokastrën

  • Raimond Kola

Kryeministri Edi Rama premtoi sot një mbështetje më të madhe me financime për Qendrën Historike të Gjirokastrës, që mbrohet nga Unesco. Zoti Rama vizitoi Gjirokastrën, së bashku me Presidentin e Fondacionit Shqiptaro Amerikan të Zhvillimit Majkell Granof. Ky Fondacion po mbështet në Shqipëri disa projekte në sektorin e Trashëgimisë Kulturore dhe të Ekoturizmit.

XS
SM
MD
LG