Lidhje

Grevë e agjencive të autobusëve shqiptarë


Agjensitë shqiptare të udhëtimit me autobuze drejt Greqisë filluan sot një grevë në pikat e kalimit kufitar. Greva kundërshton një vendim të autoriteve greke të transportit për pezullimin e 22 kompanive shqiptare. Agjensitë thonë se vendimi është i njëanshëm nga pala greke dhe kërkojnë ndihmën e autoriteve shqiptare për zgjidhjen e çështjes.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG