Lidhje

Shqipëri-Mal i Zi: Bashkëpunim për mjedisin


OSBE - bashkëpunimi Shqipëri-Mali i Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:31 0:00

OSBE - bashkëpunimi Shqipëri-Mali i Zi

Prezenca e OSBE në Shqipëri po nxit bashkëpunimin mes Shqipërisë dhe Malit të Zi edhe në drejtim të mbrojtjes së mjedisit të përbashkët natyror në Liqenin e Shkodrës. OSBE organizoi një takim me përfaqësues të pushtetit vendor, mediave dhe deputetë nga Shqipëria dhe Mali i Zi, ku u diskutua rreth sfidave që paraqet mbrojtja e ekosistemit të Liqenit të përbashkët të Shkodrës.

OSBE - bashkëpunimi Shqipëri-Mali i Zi
please wait

No media source currently available

0:00 0:04:31 0:00

XS
SM
MD
LG