Lidhje

Qarku i Shkodrës ende i përfshirë nga varfëria

  • Pëllumb Sulo

Qarku i Shkodrës ende i përfshirë nga varfëria

Qarku i Shkodrës, ku përfshihen rrethet Pukë, Malësi e Madhe dhe Shkodër, vazhdon të jetë ndër më të varfërit në Shqipëri. Për kërë arsye, rreth 17 për qind e familjeve marrin nga shteti ndihmë ekonomike mujore. Varfëria prek më thellë Pukën, sidomos në komunat malore të qarkut dhe në disa prej tyre mbështetje ekonomike u jepet deri në 70 për qind të familjeve.

XS
SM
MD
LG