Lidhje

Shqipëri: FIllon konsultimi për reformimin e arsimit të lartë

  • Raimond Kola

Shqipëri: FIllon konsultimi për reformimin e arsimit të lartë

Autoritetet arsimore në Shqipëri nisën një proces të këshillimit me studentë dhe pedagogë në Universitetet e vendit lidhur me reformën në arsimin e lartë

Autoritetet arsimore në Shqipëri nisën një proces të këshillimit me studentë dhe pedagogë në Universitetet e vendit lidhur me reformën në arsimin e lartë. Ministri i Arsimit Myqerem Tafaj tha sot në Gjirokastër se reformat e ndërmarra synojnë që në dyert e universiteteve të pranohen mbi 150 mijë studentë.

XS
SM
MD
LG