Lidhje

Arsimi profesional në Shqipëri

  • Raimond Kola

Arsimi profesional po nxitet kohët e fundit në disa rajone në Shqipëri. Në Gjirokastër, një qytet i njohur për punimet tradicionale po rritet interesimi nga të rinjtë për disa profile pune. Në shkollën e mesme profesionale të këtij qyteti nxënësit dhe instruktorët kanë ngritur edhe një sistem për ngrohjen e mjediseve arsimore të cilin synojnë ta përhapin në shkollat e tjera.

XS
SM
MD
LG