Lidhje

Kryeministri Berisha vlerëson lart raportin pozitiv të Brukselit për vizat

  • Armand Mero

Kryeministri Berisha vlerëson lart raportin pozitiv të Brukselit për vizat

Komisioni europian në raportin e tij perfundimtar për liberalizimin e vizave vlerëson pozitivisht përmbushjen e detyrimeve nga ana e Shqipërisë. Këtë vlerësim kryeministri Sali Berisha e konsideroi sot si një lajm shumë pozitiv dhe një arritje historike për shqiptaret. Raporti i komisionit europian do t’u nenshtrohet dy votimeve në parlamentin europian, një në komisionin e çështjeve të brendshme dhe më pas në seancë plenare në fillim të tetorit. Vendimi përfundimtar do të merret në nëntor nga vendet anëtare gjatë mbledhjes së Këshillit të ministrave të Bashkimit Europian.

XS
SM
MD
LG