Lidhje

Imigrantët kthehen, ngrenë biznese

  • Raimond Kola

Shumë shqiptarë që punonin prej vitesh në Greqi, janë kthyer në Shqipëri dhe po ngrenë sipërmarrje të vogla. Në Pazarin Historik të Gjirokastrës sektori turistik po i ndihmon ata të lënë pas vitet e emigracionit në vendin fqinj.

Emigrantët po mbështeten në aktivitetin e tyre kryesisht tek tradita shqiptare për të tërhequr interesin, sidomos të turistëve të huaj.

XS
SM
MD
LG