Lidhje

Media Arkivi

Partitë politike shqiptare në Mal të Zi


Formimi i shumë partive politike nga radhët e shqiptarëve në Mal të Zi, ka shkaktuar pakënaqësi dhe reagime të shumta në opinion. Analistët vlerësojnë se këto parti, që veprojnë të ndara dhe të përçara e kanë çorientuar elektoratin shqiptar.

XS
SM
MD
LG