Lidhje

Shkollat shqipe në Mal të Zi


Disa shkolla me mësim në gjuhën shqipe në Mal të Zi janë në shkatërrim e sipër si pasojë e mosinvestimit të duhur nga institucionet përkatëse vendore dhe republikane.

Kjo gjendje i ka shtyrë shoqatat e mërgimtarëve shqiptarë në SHBA të sigurojnë një sasi mjetesh për sanimin e shkollave duke u angazhuar kështu në ruajtjen dhe zhvillimin e shkollave shqipe në vendlindje.

Mendimi juaj

Trego komentet

XS
SM
MD
LG