Lidhje

Albumi me fotografi "Dëshmi monumentale në Vuksan-Lekaj"

  • Pëllumb Sulo

Tre studiues nga Shkodra kanë botuar albumin me fotografi "Dëshmi monumentale në Vuksan-Lekaj", duke tërhequr vëmendjen mbi një nga qendrat e rëndësishme të trashëgimisë kulturore dhe etnike të shqiptarëve që jetojnë në Mal të Zi. Korrespondenti i Zërit të Amerikës, Pëllumb Sulo, bisedoi me autorët e albumit dhe përgatiti kronikën që po trasmetojmë.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG