Lidhje

Eksperti Aleksandër Dardeli flet për drejtësinë në Shqipëri dhe Kosovë

  • Rudina Dervishi

Zëvendës presidenti i firmës së konsulencës IBI International, Aleksandër Dardeli në një intervistë për Zërin e Amerikës, foli për raportin e fundit të Transparency International për Perceptimin e Korrupsionit, ku Shqipëria dhe Kosova u radhitën të fundit në rajon, si edhe për nevojat e reformës në drejtësi në këto vende.

XS
SM
MD
LG