Lidhje

Altin Dervishi publikon librin për fëmijë “Fluturim në tokën e lirisë”

  • Mirela Milori

“Flying to the land of freedom” titullohet libri për fëmijë i autorit Altin Dervishi. Ky libër bazohet në historinë e vërtetë të një pjese të familjes së tij gjatë kohës së regjimit komunist në Shqipëri. Libri është botuar në gjuhën angleze dhe ëshët publikuar në Kanada, ku jeton dhe autori i tij.

XS
SM
MD
LG