Lidhje

Tubim për të kërkuar dënimin e genocidit komunist

  • Pëllumb Sulo

Me moton "Dënoni genocidin komunist", ish të burgosur dhe të përndjekur politikë u tubuan sot në Shkodër duke kërkuar dënimin e krimeve të komunizmit si dhe një trajtim më të mirë të shtresës së tyre, që vazhdon të jetë më e varfëra e shoqërisë shqiptare. Ata u shprehën se në Shqipëri po shfaqet fenomeni i Enverizmit, ndaj të cilit apeluan të reagojë e gjithë shoqëria shqiptare.

XS
SM
MD
LG