Lidhje

Media Arkivi

Operacionet anti-drogë në Shqipëri


Në Shqipëri, policia po vazhdon, në pjesën më të madhe të territorit të vendit, operacionet për zbulimin dhe asgjësimin e bimëve narkotike. Vetëm në Qarkun e Shkodrës, policia asgjësoi gjatë 24 orëve të fundit rreth 1500 bimë narkotike.

XS
SM
MD
LG