Lidhje

Parqet arkeologjike dhe vlerat tradicionale shqiptare

  • Raimond Kola

Në Shqipëri Parqet Arkeologjike po tërheqin gjithnjë e më shumë interesin e vizitorëve si vendas edhe të huaj. Krahas pasurive arkeologjike komunitetet e zonës po bëjnë përpjekje kohët e fundit të paraqesin edhe vlerat tradicionale. Ndërkohë edhe këtë vit në disa prej Parqeve pritet të vijojnë kërkimet shkencore dhe gërmimet arkeologjike.

Facebook Forum

XS
SM
MD
LG